21 Şubat 2012 Salı

SÖZ VERİYORUZ ATATÜRK

"Uygarlık yolunda yürümek ve başarı kazanmak hayat şartıdır."

"Ülkemizin amacı, ulusumuzun ülküsü bütün dünyada tam anlamıyla uygar bir toplum olmaktır."

"Ben manevi miras olarak hiçbir nass-ı kat'i, hiçbir dogma, hiçbir donmuş ve kalıplaşmış düstur bırakmıyorum. Benim manevi mirasım ilim ve akıldır."

"Türk milleti yaşadığı çağın medeniyet seviyesinin icaplarını yerine getirmek mecburiyetindedir."

Atam,yukarıdaki sözlerinin ışığında ,uygarlık ve aydınlık yolunda bize gösterdiğin yolda duraksamadan ilerlemek için herkesten daha fazla eğitim ve bilim adamlarının gayretine, önderliğine ve sorumluluğuna ihtiyaç vardır. Senin "Türk milleti yaşadığı çağın medeniyet seviyesinin icaplarını yerine getirmek mecburiyetindedir" düsturuna uygun olarak eğitim ve araştırma çalışmalarımda bilgi teknolojilerinin kullanımını yaygınlaştırmak için çaba sarf ediyorum ve edeceğim... Sana minnet ve şükran borcumuz sonsuzdur...

10.Kasım.1938

Ey Büyük Türk Atatürk,

Ölümünün yıldönümünde seni en büyük saygı ve sevgilerimiz ile anarken Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu için başta senin ve değerli silah arkadaşlarının yapmış olduğu kahramanlıkları Dünya durdukça nesilden nesile aktarılacak ve senin ne kadar büyük bir insan olduğunu yaşayan Atatürkçüler olan bizler tarafından hiçbir çıkar ve art niyet gözetilmeden senin sırtından para kazanan sahtekarlara din bezirganlarına ve tüm yobazlara, bölücülere,vatan hainlerine, şerefsizlere inat olarak emanet ettiğin Türkiye Cumhuriyeti koruyup kollanacaktır.

Ölümünün ONCA yılında bir 10 Kasımda daha sensiz geçen yıllarımıza yanarak seni rahmet ve minnetle anarak kurduğun Cumhuriyeti,devrim ve ilkelerini sonsuza değin yaşatmaya söz veriyoruz.

Sen hiçbir zaman ölmedin ve asla ölmeyeceksin Dünya üzerinde tek bir Türk kalıncaya kadar yaşayacak ve yaşatılacaksın.Kahrolsun vatan hainleri ve onlara destek olan sözde siyasiler.Biz Kemalist’iz öylede kalacağız.Ne mutlu Türküm ve Atatürkçüyüm diyene…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder