16 Temmuz 2012 Pazartesi

LOKMAN HEKİMİN SIRRI OLAN ALKALİ SUYUN MUCİZESİ NEDİR?


Alkali İyonize Suyun Özellikleri
  1. Küçük Moleküler Küme Yapısı
    Suyun moleküler kümesinin küçülmesi hareketliliğinin artmasını sağlayarak vücuttaki kötü ve artık maddelerin vücuttan atılmasını kolaylaşır. Vücuttaki artık madde fazlalığının yaşlanma ve rahatsızlıklara neden olduğu dikkate alındığında bu önemli bir durumdur. Alkalin iyonize su küçük moleküler küme yapısı ve yüksek hareketlilik özelliği ile vücuttaki atık maddeleri süratle dışarı atar.
  2. Yararlı Aktif Mineraller
    Hayvanlar, sebzeler ve suda birçok değişik mineral bulunur. Tüm yaşamsal ilerleyiş ve vücut işlevlerinin uygun şekilde devamı için çok değişik mineraller gerekir. Alkali iyonize suyun içinde bulunan mineraller iyonik formda olduklarından vücut tarafından çok daha kolayca emilirler.
  3. Vücudun Onarımı ve Yenilenmesi
     
    • Organlara zarar veren bakterilerin kontrolü ve yararlı bakterilerin arttırılması.
      Bağırsaklarda türlerine göre faydalı ve zararlı olarak sınıflandırılan yaklaşık 100 tür bakteri ve trilyonun üstünde mikro organizma yaşamaktadır.
      Alkalin iyonize su organlara zarar veren (organları çürüten veya çürümüş maddede yetişen) bakterileri kontrol ederek hastalıklardan korur. Alkalin iyonize su vücuttaki yararlı bakterilere yardımcı olan ve vücudun yenilenmesine yardımcı olan tek sudur
    • Serbest Radikaller (Aktif Oksijenler)
      Serbest radikaller düşük elektrona sayısına sahip olması nedeniyle çevresindeki maddelerle kolayca birleşebilen dengesiz yapıdaki oksijendir. Yüksek oksidik güce sahip olan serbest radikaller başta kanser olmak üzere birçok hastalık ve yaşlanma ile ilişkilidir. Alkali iyonize suda serbest radikaller bulunmaz ve temas ettiği serbest radikalleri nötralize eder.
  4. Heksagonal Molekül Yapısı
    Su molekülleri 13 ila 15 molekülden oluşur. İnsan vücudu için en dengeli ve doğal yapıya sahip heksagonal su ise 6 su molekülünden oluşur. Bir insanın hücresinin bağlantılı olduğu 70.000 molekülün %60 ila 65’ini heksagonal su molekülleri oluşturur. Alkali iyonize su, insan vücudunun en çok tercih ettiği bu özelliğine sahip tek sudur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder