11 Mart 2012 Pazar

FB VE GERÇEKLER

ÖKSEYE YAKALANMAK VE DEVE DİKENİ NEDİR BİLİRMİSİNİZ?
Değerli frekans okurlarım bu başlığı neden yazdım aşağıda okuduğunuzda anlayacaksınız aslında bu konuda yazı yazmaktan usandım gına geldim aylardan beri Türkiye’nin en büyük kulübü yüz yıllık FB takımına karşı yürütülen infaz hareketinde bahse konu şike olayına değil de yargısız infaz yapan bunca FB düşmanı ile bazı yorumcuların kendilerini yargıç savcı yerine koyarak FB düşmanlığı yapmalarına ve bu işten prim yapmalarına birde zamanında ne büyük sahtekarlık yapanlar iken kendilerini ak kaşık göstermelerine karşı olduğumuzdan dır. Bir takım riyakar ikiyüzlü satılık şerefsiz oldukları tescillenmiş kendilerine spor yorumcusu sıfatını veren aşağılık ve tek kelimeyle satılık TV ve Gazetelerdeki Spor yorumcusu olduklarını iddia eden bu sahibinin sesi adamlar kendilerini namuslu yerine koyarak en büyük insan hakkı olan “aksi ispat edilinceye kadar her insan suçsuzdur” karinesine aykırı olarak her gün TV ekranından salyalarını akıtarak ağız dolusu küfür ve suçlamaya imza atmalarına ve buna alet olanlara karşı yazmak istediğimden bugün bu konuda yazıyorum.
Sizlerin hangi takımı tuttuğunuzu bilemiyorum ama hangi takımı tutarsanız tutunuz hepsine ayrı saygım ve sevgim var ama ben herkesin gönlünde bir aslan yatar misali daha ilkokul sıralarında iken Lefter’li Can Bartu’lu FB eski adı Mithatpaşa stadında izlemiş ve hatta GS lı efsane futbolcu rahmetli Metin Oktay’ın meşhur ağları delen golüyle 1-0 kazandıkları Cumartesi günü oynanan maçın ertesi gününde her iki takımın rövanş maçında bu kez FB 3-0 kazandığı maçları paramız olmadığından duhuliyeden izlemiş bir FB li olarak müsaadenizle bu yazımızı yazayım derim.
Aslında Türk spor tarihine yüz yıldan beri hizmet eden takımlarımız arasında en başta yer alan FB GS BJK ANKARAGÜCÜ KARŞIYAKA vs takımlarımıza sahip çıkmamız gerekirken beklenmedik bir zamanda son altı yedi ayda gelişen olaylarda Türkiye’de beklenmedik bir anda başlatılan bir linç hareketiyle koskoca FB kulübü yok edilip meydanın kendilerine kalmasını hesap edenler çok yanıldıklarını yakında göreceklerdir.Hukuk devletinde maalesef nedense göze batan başarılar kazanan iyi yönetilen bir kulüp idarecilerinin olabilecek bir hatasının ceremesi olarak küme düşürülmesini isteyenler ne kadar haksız olduklarını günü gelince anlayacaklardır. Nedeni de Türk Futbol dünyasına damgasını vurmuş olan bilinen kulüplerimiz yok olduğunda ligin ne tadı nede tuzu kalacaktır.
Şimdi size bir kıssa anlatacağım ve elinizi vicdanınıza koymanızı isteyeceğim. Olay şudur Anadolu da ökse ile avlanan ve kafeslerde satılan kanarya veya saka kuşları vardır işte bugün içinde bulunduğu duruma göre ökseye yakalanmış olan FB kulübümüzün tek kurtuluş çaresi TFF tarafından yayınlanmış olan Yönetmelikteki 58 maddenin değişmesiyle mümkündür ancak yanlış yapmadığından gayet emin olan Sn Aziz Yıldırım bu maddenin değişmesine karşıdır ve aynen dediği olacaktır. Tüm takımlar 58 maddeye destek verirken maalesef GS ve yandaşı TS takımları bilinen düşmanlıkları yüzünden karşı çıkmaktalar ve illaki FB küme düşürülsün konusunda şimdiki idarecileri tarafından iddialı demeçler vermektedirler oysa bugün GS ve TS idarecileri olanların hepsi yarın gider ama kulüpler hayata devam ederler işte bunu anlamayanlar hala kulüpler arasında düşmanlık tohumlarını ekerlerken bunu da unutmasınlar.
Gün olur devran döner herkes birbirine muhtaç olur bunu an iyi GS tarihi bilir çünkü İsviçre’nin Nechautel takımına karşı 0-3 hükmen yenik oldukları maçın iptali için FB efsane başkanı Ali Şen büyük hizmet vermiştir. Bakarsınız gün olur bir gün Aslanın ayağına deve dikeni batarsa bunu çıkartmak için FB yardımcı olur ve aralarında dostluk aynen devam eder çünkü GS ve FB ruhu dünyanın en büyük maçlarına şahit olmaktadır. Bunlardan biri olmazsa diğeri de olmaz işte düşünülmesi gereken budur 58 maddenin değişmesi GS bir şey kaybettirmez aksine çok şey kazandır ve tarihe bir damga vurur ve Ülkemizin gerileyen futboluna hizmet eder. Bütün mesele bu iki dev takımın bugünkü idarecileri kendilerine gelip te bir fani olduklarını unutmasınlar. Özetle 58 madde kalksa da kalkmasa da yüz yıldan beri devam eden ezeli ve ebedi rekabet her zaman devam edecektir. Bütün amacım yargısız infaz yaparak sanki tüm adaletli olan dürüstler kendisiymiş gibi gösteren kişiler derslerini alsınlar ve defolup gitsinler diye yazdım hayırlısı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder